Kahvitahroja ja äänioppaita

Submitted by KA9021 on
from coffee to audio guides

Asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan.

Tämä asia on tullut tutuksi monissa hankkeissa, yrityksissä ja organisaatioissa vuonna 2020 Tehtiin suunnitelmia, mutta koronaviruspandemian takia tapahtumia täytyi lykätä ja olemassa olevia suunnitelmia muokata.

Kaikki yllättävät tilanteet eivät kuitenkaan ole yhtä vakavia kuin maailmanlaajuiset pandemiat. Odottamattomia tilanteita ja vahinkoja tapahtuu myös kaikkien arjessa. Voi keskittyä johonkin todella kovaa, ja toisena hetkenä ollakin siivoamassa kahvitahroja äänitysstudion matolta. No mitä kahvitahralla äänioppaan käsikirjoituksessa ja maailmanlaajuisella pandemialla on yhteistä?

Oikeastaan, ei paljon mitään.

Mutta molemmat ovat vaikuttaneet Museums in Focus (KA9021) -projektissa. Ja kummatkaan eivät ole pysäyttäneet projektitiimejä saavuttamaan projektin tavoitteita molemmilla puolilla rajaa!

Joensuun museot ovat kohta valmiita äänioppaiden äänittämisen kanssa. Vuosi 2020 on ollut mutkikas, mutta äänitykset ovat menneet erityisen hyvin ammattitaitoisten äninäyttelijöiden kanssa. Monikielinen näyttelijä ja laulaja Regina Launivuo esiintyy kolmessa eri kieliversiossa, mikä tarkoittaa paljon töitä – ja paljon kahvia!