Äänioppaiden äänityksissä mukana FT Gerald Netto

Submitted by KA9021 on
Gerald Netto

Joensuun museoiden äänioppaiden äänitys jatkuu hyvään tahtiin Museums in Focus -projektissa. Tällä kertaa on vuorossa englanninkielisten äänioppaiden nauhoitus. Filosofian tohtori Gerald Netto, englannin kielen yliopistonlehtori lähellä olevasta Itä-Suomen yliopistosta ja kokenut ääninäyttelijä dokumenttielokuvissa ja mainoksissa, on nyt myös mukana museoiden äänioppaissa. Gerald opettaa yliopistotutkijoita niin kirjallisissa kuin suullisissa englannin kielen taidoissa, ja otti vastasi ilolla Joensuun museoiden kutsuun äänioppaiden nauhoittamiseen englanniksi.

Geraldin taidot itsevarmana ja innostavana puhujana, joita hän myös opettaa opiskelijoilleen, soveltuvat täydellisesti myös kertojan rooliin museoon vievässä äänioppaassa joka itsessään pyrkii innostamaan ja antamaan tietoa museokävijöille.

Äänioppaat englanniksi, venäjäksi, suomeksi ja kiinaksi äänitetään osana toista työpakettia (WP) projektissa KA9021 Museums in Focus: Kulttuuripalveluiden kehittäminen kiinalaisille matkailijoille(osana KareliaCBC ohjelmaa, jota rahoittaa Euroopan unioni, Suomi ja Venäjä).