CD-tallenne ”Big Music…” on valmis

Submitted by KA9031 on 20.08.2021 - 14.25
Big Music for Small Cities_CD coming soon

Karjalan Valtionfilharmonia nauhoitti kesäkuussa tallenteen Big Music for Small Cities -hankkeen puitteissa. Hanketiimillä on jo nyt käsissään valmis CD.

Uudet, hankkeen puitteissa hankitut äänityslaitteet mahdollistivat tallenteen tekemisen Filharmonian salissa. Tallenteen toteuttamiseen kutsuttiin asiantuntija – studio-ohjaaja, kansainvälisen ”Pure Sound” -kilpailun voittaja vuodelta 2019 sarjassa ”Paras konserttitallenne sooloinstrumentille ja orkesterille”.

Tallenteella on mukana hankkeen tilaamat teokset: KARELIA SUITE (Ilya Kuznetsov, Pavel Karmanov and Alexey Kurbatov) ja Nixus (Cecilia Damström). Mukana on myös sinfonisia klassikoita: Hebridit alkusoitto (Felix Mendelssohn) ja Yö autiolla vuorella (Modest Mussorgsky).

Ilmaiseksi yleisölle jaettavia levyjä tehdään 300 kappaletta. CD-levyn visuaalinen ilme on jo valmis.

Syyskuussa vietetään Euroopan yhteistyöpäivää, European Cooperation Day, jossa myös Karelia CBC -ohjelma on mukana. Yhteistyöpäivän kunniaksi Big Music for Small Cities -hanke julkaisee CD-tallenteen. Samalla hanketiimi kertoo tekemästään työstä sekä tulevaisuuden suunnitelmista. Se tulee olemaan mielenkiintoista!