Uudet trendit – uudet matkailutuotteet, Kalajoki 28.10.2020

Submitted by KA8016 on
Kalajoki tilaisuus

Tervetuloa Matkailuyritysten ja - toimijoiden verkostoitumis- ja koulutustilaisuuteen 28.10.

Arktinen meri – rannikkopalvelujen kehittämishanke ja TourSME -Karelia CBC-matkailuhanke järjestävät yhteistilaisuuden matkailuyrityksille ja matkailun kehittäjille:
Keskiviikkona 28.10.2020 klo 13–16 (lounas tarjolla 12–13 ja verkostoitumiskahvit 16–17)                          
Tilaisuus järjestetään tilanteen sen salliessa hybridinä eli mahdollisuus osallistua Kalajoella osoitteessa Jukupolku 5 (Santa’s Resort & Spa Hotel Sani) tai etäyhteydellä. Ilmoittaudu mukaan 24.10.2020 mennessä:
https://link.webropolsurveys.com/S/5D2C0AD16A511E27
Ilmoittautuneille lähetetään liittymislinkki 2-3 päivää ennen tapahtumaa sähköpostitse. Tarkempi ohjelma pdf-linkistä

Tilaisuuteen voit osallistua tilanteen sen salliessa joko paikan päällä Kalajoella (Hotelli Santa’s hotel Sani) tai etäyhteydellä. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Mikäli Covid-19 tilanne sallii fyysisen kokoontumisen, meille on tärkeää kaikkien turvallisuuden säilyminen. Osallistujamäärä pidetään rajallisena niin että kokouspaikalla ja lounaalla turvaväleistä pystytään huolehtimaan. Tilaisuudessa on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja. Tarvittaessa tapahtuma järjestetään pelkästään webinaarina.

Kutsua saa välittää eteenpäin tilaisuudesta mahdollisesti kiinnostuneille tahoille.

Mikäli ajankohta ei sinulle sovi, mutta olet kiinnostunut hankkeiden tulevista tapahtumista, ilmoitathan tietosi meille.

AMR_TOURSME_webinaari_281020_0.pdf