Matkailualan yrittäjä, tule ja kehitä matkailualan tuotteitasi ja palveluitasi

Submitted by KA8016 on 05.10.2020 - 15.28
Lisätietoa koulutuksesta

TourSME- ja SOCCER- hankkeet järjestävät 2-osaisen matkailun palveluiden ja tuotteiden kehittämiskoulutuksen. Tavoitteena on, että koulutuksen läpikäytyään yrityksellä on työkaluja, joiden avulla se pystyy kehittämään tuotteitaan ja palvelujaan kansainvälisille ja kotimaisille turisteille.

Koulutuksen keskeisenä sisältönä on tukea yrityksen näkyvyyttä ja kehittää konkreettisesti yritysten palvelujen muotoilua. Jokaisessa koulutusosiossa järjestetään interaktiivinen verkostoitumistapahtuma, jossa yrityksillä on mahdollisuus löytää ja kehittää yhteisiä palvelu- ja tuotepaketteja. Koulutukseen kuuluu myös osuus “Kuinka kohdata venäläinen asiakas digitaalisesti”.

Osallistu ilmoittautumalla tästä linkistä: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=pD5tOBV_5Eed158PKOV3RsqSeOYDqxBFuBPYWtjcE8NUOFJSSlJLMFo3RlVTOFFSSjhZRUcxUFBTOS4u

Voit tulla joko paikan päälle tai osallistua verkon välityksellä. Tapahtuma on osallistujille maksuton ja tarjoamme kahvia ja välipalaa paikalle saapuneille.

Lisätietoja koulutuksesta: Sinikka Suutari,  sinikka.suutari@oamk.fi ja Natalia Sergina-Kishlar, natalia.sergina-kishlar@oamk.fi

 

Koulutusten sisältö ja aikataulu: