Hanke käynnistyy - tule mukaan kehittämään matkailutoimintaasi

Submitted by KA8016 on 18.03.2020 - 18.04
TourSME

Hankkeessa käynnistetään kansainvälisiä matkailijoita kiinnostavia, omaperäisiä ja elämyksellisiä pilotteja, jotka täyttävät kansainväliset kriteerit ja kestävän kehityksen periaatteet. Alueen yrityksille tai yrittäjiksi aikoville järjestetään tiedotus- ja verkostoitumistilaisuuksia ja koulutusta. Tavoitteena on lisätä matkailun vetovoimaisuutta ja maantieteellistä poikittaismatkailua Pohjois-Pohjanmaan ja Vienan alueilla.

Kehittämishanke on osa Euroopan Unionin, Suomen ja Venäjän rahoittamaa Karelia CBC -ohjelmaa, jonka on tarkoitus vahvistaa vetovoimaisuutta rajan molemmin puolin varsinkin Karjalaan kuuluvilla alueilla, Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa. Tarkoitus on luoda uusia työmahdollisuuksia ohjelma-alueen nykyisille ja tuleville asukkaille, erityisesti nuorille.

Hankehenkilöstö lähestyy yrityksiä suoraan puhelimitse ja eri tapahtumissa, voit ottaa myös meihin suoraan yhteyttä!

Hankkeesta mediassa:

https://www.oulu.fi/yliopisto/uutinen/matkailuyrityksille-etsitaan-uusia-yhteistyomuotoja

https://www.sttinfo.fi/tiedote/pohjois-pohjanmaalle-kainuuseen-ja-vienan-karjalaan-kehitteille-rajat-ylittavia-matkailupaketteja?publisherId=57858920&releaseId=69876476&fbclid=IwAR3AErsKllCJdbf-iUPhijEtudwcEVBHGBa6NLEAFeZ9qMHQmOhJOGHidMY

https://www.radiopooki.fi/uutiset/pohjois-pohjanmaa/a-190832