Invitation to trash art workshop in Eno

Submitted by KA5013 on
Trash art

JÄTETAITEEN TYÖPAJA 15. – 16.9.2020
Louhitalolla (Heintie 16, Louhioja, Eno, Joensuu)
Kaikille avoin jätetaiteen työpaja, jossa asiantuntijoiden johdolla tehdään taidetta jätemateriaaleista. Tule mukaan oppimaan, miten metalli, muovi ja muu jäte taipuu taiteeksi!
Voit osallistua työpajaan koko ajan, tai sitten vain piipahtaa paikan päällä tunnin tai pari. Jos olet mukana koko työpajan ajan, ehdit toteuttaa isomman teoksen, lyhemmässä ajassa saat aikaan jotain pienempää. Työpaja on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille ja se on maksuton.
Työpajan vetäjinä toimivat ITE-taitelija Alpo Koivumäki ja ohjaaja Virva Vihonen.
Työpajan aikataulu
Ti 15.9. klo 12.00 – 17.00
Ke 16.9. klo 10.00 – 15.00
Jos osallistut työpajaan koko ajan, ilmoittaudu 9.9.2020 mennessä osoitteeseen reeta.ronkko@msl.fi tai puh. 050 326 7889. Koko päiväksi osallistuville tarjotaan päivän aikana keittolounas. Ennakkoilmoittautumiset tarvitaan ruokatarjoilua ja työpajan materiaalien hankintaa varten. Jos tulet työpajaan vain piipahtamaan, ilmoittautumista ei välttämättä tarvita. Sään salliessa työpaja pidetään ulkona, huonolla säällä ollaan sisällä. Varaudu siis sopivilla vaatteilla, myös omat työhansikkaat kannattaa ottaa mukaan.
Työpajassa noudatetaan koronaohjeita, etäisyyksistä huolehditaan ja käsidesiä on tarjolla koko ajan. Korona saattaa myös muuttaa työpajan järjestelyjä, mikäli näin käy niin osallistujille ilmoitetaan hyvissä ajoin.
Voit tuoda mukanasi työpajaan omia jätteitä tai rikkinäisiä tavaroita materiaaliksi. Itse asiassa tämä olisi hyvin toivottavaa Hyviä materiaaleja ovat mm. metalliset ja muoviset juomatölkit tai -pullot, kanisterit, säilykepurkit, käytetyt pakkausmuovit ja -narut, rikkinäiset muovi- ja metalliastiat, käytetyt autonrenkaat, jne. jne. Vain mielikuvitus on rajana!
Työpajan järjestää WasteLess Karelias -hanke.