Iltapäiväkahvihetki ti 23.2. klo 14 -15

Submitted by KA8016 on 12.02.2021 - 15.47
iltapäiväkahvit

Olemme saaneet tiedusteluita, joissa haetaan erilaisia matkailualan toimijoita työstämään konkreettisia tuotteita. Jos haluat työstää yhteistä matkailutuotetta/pakettia muiden toimijoiden kanssa, niin ilmoita meille, että voimme ilmoittaa yhteystietosi eteenpäin.

Jos vastaavasti itse haluat koota tuotepakettia, niin ilmoita millaisia kumppaneita kaipaat (majoitusta, ruokailua, aktiviteetteja, ym. ja miltä alueelta). Tuotepaketit voivat kohdistua ihan omalle paikkakunnallesi, Pohjois-Pohjanmaalle, Kainuuseen tai Vienan Karjalan kautta Petroskoihin asti.

Jotta päästää tositoimiin ja tullaan laajemmalta tutuiksi, niin järjestämme vuoden 2021 aloittajaisiksi perinteisen vapaamuotoisen Iltapäiväkahvihetken ti 23.2. klo 14 -15, jossa pääset kahvi/teekupposen ääressä markkinoimaan yrityksesi palveluita ja etsimään kumppania tuotekehittämiseen. Tällä hetkellä joudumme kokoontumisrajoituksien takia edelleen toimimaan Teamsin kautta.

Nämä hoituu helpoiten vastaamalla alla olevasta linkistä kyselyyn, mutta voit olla meihin myös suoraan yhteydessä:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=muScnwFRo0qMdQ1ZNa1lJR7CTiYgkUpOiGoDtMDfIg9URUMwNFU0V085VU9NQjlKMkw0NExZOERBQy4u