Iltapäivä digitaalista markkinointia

Submitted by KA8022 on
Iltapäivä digitaalista markkinointia -mainos

Haluatko tulla paremmin tutuksi digitaalisen markkinoinnin kanssa? 

Karelian Wellness -hanke järjestää tilaisuuden "Iltapäivä digitaalista markkinointia" tiistaina 9. marraskuuta. Haluamme opettaa yksinkertaisia juttuja tehdä digitaalisesta markkinoinnista helpompaa, näkyvämpää ja hauskempaa. Tilaisuus on maksuton.  

Digitaalisen markkinoinnin iltapäivän teemoja ovat:  

Canva - Näppärä graafisen suunnittelun nettisivusto
Digimarkkinoinnin helpot tärpit
Sosiaalisen median markkinointisuunnitelma 

Kouluttajana iltapäivässä on Savonia-ammattikorkeakoulun liiketalouden opettaja Tiina Kuiri. Haluamme, että pääset tekemään asioita itse. Tilaisuus järjestetään Nurmeksessa, koulutus- ja nuorisokeskus Hyvärilässä. Iltapäivä on tarkoitettu hyvinvointi-, elämys- ja aktiviteettipalveluita tuottaville yrityksille Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon sekä Kainuun alueilla, joten digitaalisen markkinoinnin lisäksi on mahdollista tulla tutuksi myös toisten yrittäjien kanssa.

Iltapäivä digitaalista markkinointia
Tiistaina 9.11.2021 klo 12.00 - 15.00
Matkailu- ja nuorisokeskus Hyvärilä, Nurmes

https://forms.gle/Qs2ViAcRh36gk5SG8 

Lisätietoja hankkeesta sekä tilaisuudesta:

Paavo Raappana (paavo.raappana@karelia.fi, 050 465 9027)

Karelian Wellness -hankkeen tavoitteena on lisätä hyvinvointialan liiketoimintamahdollisuuksia ja kannustaa alalla toimivia yrityksiä asiakaslähtöiseen palveluiden kehittämiseen. Hankkeen toimenpidealueita ovat Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo ja Kainuu sekä Karjalan tasavalta. Suomessa hankkeen toteuttajia ovat Karelia-ammattikorkeakoulu, Savonia-ammattikorkeakoulu sekä Itä-Suomen yliopisto. Karelian Wellness on osa rajanylittävän yhteistyön Karelia CBC -ohjelmaa, jota rahoittavat Euroopan unioni, Venäjä sekä Suomi.